Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Týden maďarských specialit

Týden maďarských specialit
sdílet:
26.–30. 4. | Milovníci svérázné maďarské kuchyně mohou tento týden navštívit lahůdkářství Paukert. Bude se zde prodávat maďarské víno, uzeniny a další speciality. Celý týden bude také v obědové nabídce maďarské menu.

Co: Mezinárodní kuchyně
Kdy: 26.–30. 4. 2010
Kde: Lahůdkářství Jan Paukert, Národní 981/17, 110 00 Praha 1
Info: www.janpaukert.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...