0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Týden svatomartinských tradic

Týden svatomartinských tradic
sdílet:
11.-15.11.| Všechny restaurace Clarion Congress Hotelu Prague budou ve dnech 11.-15. listopadu nabízet ve svém jídelníčku svatomartinskou husu v různých variantách. Ochutnat můžete  husí kaldoun s žemlovými knedlíčky, Martinskou husu s veltlínským zelím, marcipánovým jablkem s brusinkami a variací knedlíků nebo pečenou husu s jablky a cibulí podávanou s červeným vinným zelím a bramborovými lokši. V nabídce samozřejmě nebudou chybět ani mladá vína.


Co: svatomartinské menu
Kdy: 11.-15.11. 2009
Kde: Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 33, Praha 9 - Vysočany
Info: www.cchp.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit