0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Daňčí wellington

Učíme se od mistra: Daňčí wellington
sdílet:
Klasický wellington z hovězí svíčkové se ochucuje jen solí, pepřem a worcesterem. Kuchaři z Hliněné bašty tuhle lahůdku připravují také ze zvěřiny a recept mají vyladěný k dokonalosti. Zkuste to s nimi!

Pod vedením majitele a současně šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta Hynka Vávry se naučíte naložit zvěřinu, připravit domácí těsto a zabalit do něj maso a nakonec wellington správně upéct, aby maso zůstalo růžové. Pusťte se do receptu pro zvláštní příležitosti – šťavnaté maso v křupavém těstě s navinulou omáčkou chutná dokonale.

Recept a přípravu krok za krokem najdete v lednovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč