28. 5. | Nemůžete se dočkat léta? Vyrazte na kurz vaření, který vás zavede do slunného Řecka. V Atelieru Culinari se naučíte připravovat tradiční řecké předkrmy, hlavní jídla i dezerty a osvojíte si důležité kuchařské techniky.
Co se bude vařit?
Předkrmy: Tzatziky, marinované olivy, zavinuté vinné listy, salát z červené řepy
Polévka: Avgolémono (citronová s vejci)
Hlavní jídla: Souvlaki, musaka, dušené jehněčí (stifádo), mečoun na řecký způsob
Dezerty: Galaktoboureko, smažené kuličky loukamades, baklava
Co se bude vařit?
Předkrmy: Tzatziky, marinované olivy, zavinuté vinné listy, salát z červené řepy
Polévka: Avgolémono (citronová s vejci)
Hlavní jídla: Souvlaki, musaka, dušené jehněčí (stifádo), mečoun na řecký způsob
Dezerty: Galaktoboureko, smažené kuličky loukamades, baklava
Co: Kurz vaření
Kdy: 28. 5. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62
Za kolik: 1790 Kč
Info: atelier-culinari.cz
Kdy: 28. 5. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62
Za kolik: 1790 Kč
Info: atelier-culinari.cz