0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V otevírání ústřic vyhrál Frič

V otevírání ústřic vyhrál Frič
sdílet:

Václav Frič vybojoval vítězství v soutěži v otevírání ústřic, která se konala tuto sobotu na Staroměstském náměstí v Praze. Stal se tak šestinásobným mistrem republiky v této kulinářské disciplíně. I se započítanými penalizacemi otevřel 30 ústřic za 3 minuty a 29 sekund.


Druhý skončil Tomáš Hladík z pražské restaurace Ambiente Brasileiro a na třetím místě úřaduje Zdeněk Steininger z karlovarského Grandhotelu Pupp. V září čeká vítěze světový šampionát v irském Galway. 



České mistrovství v otevírání ústřic se konalo už po deváté. Letos museli soutěžící otevřít namísto dvaceti ústřic třicet kousků. A nestačilo jen správně je otevřít, ale museli také oddělit maso od schránky a elegantně je naservírovat na podnos.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč