Redakce se při přípravě říjnového čísla pustila do tradičních českých surovin a ukáže vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky. Hrnkový makovec, bramborové knedlíky s uzeným masem, tvarůžkový tatarák ani zapečené škvarkové brambory nesmíte při ochutnávce nového Apetitu minout.
Food stylista Marek Všetečka vám krok za krokem ukáže, jak připravit klasiku všech klasik – španělský ptáček. Šťavnaté maso jednoduše dušené v troubě vás dostane! S nadýchanou rýží a silnou omáčkou s kapary mají závitky prostě šmrnc.
Podle rodinných receptů našich čtenářek si uvaříte slovenský nedělní oběd. Hustou fazolovou polévku, zbojnickou pečínku i pirohy s brynzou si stejně jako my zamilujete.
Podzimní sladká tečka? Generacemi prověřené recepty na nejslavnější české a moravské kynuté koláče. Prostě rodinné stříbro, které patří i do vaší kuchyně. Jezte s námi česky!
Dále v čísle
Seriál o mase: vepřový ocásek, test povidel, vše o česneku, barevný podzim, boj o záchranu přeštických prasat a další