0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V říjnu vařte tradičně a česky. Vyšel nový Apetit

V říjnu vařte tradičně a česky. Vyšel nový Apetit
sdílet:
Říjnové vydání časopisu Apetit obohatí vaši kuchyni o poklady babiček i českou klasiku podle šéfkuchařů.

Redakce se při přípravě říjnového čísla pustila do tradičních českých surovin a ukáže vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky. Hrnkový makovec, bramborové knedlíky s uzeným masem, tvarůžkový tatarák ani zapečené škvarkové brambory nesmíte při ochutnávce nového Apetitu minout.

Food stylista Marek Všetečka vám krok za krokem ukáže, jak připravit klasiku všech klasik – španělský ptáček. Šťavnaté maso jednoduše dušené v troubě vás dostane! S nadýchanou rýží a silnou omáčkou s kapary mají závitky prostě šmrnc.

Podle rodinných receptů našich čtenářek si uvaříte slovenský nedělní oběd. Hustou fazolovou polévku, zbojnickou pečínku i pirohy s brynzou si stejně jako my zamilujete.

Podzimní sladká tečka? Generacemi prověřené recepty na nejslavnější české a moravské kynuté koláče. Prostě rodinné stříbro, které patří i do vaší kuchyně. Jezte s námi česky!

Dále v čísle


Seriál o mase: vepřový ocásek, test povidel, vše o česneku, barevný podzim, boj o záchranu přeštických prasat a další
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit