0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V říjnu vařte tradičně a česky. Vyšel nový Apetit

V říjnu vařte tradičně a česky. Vyšel nový Apetit
sdílet:
Říjnové vydání časopisu Apetit obohatí vaši kuchyni o poklady babiček i českou klasiku podle šéfkuchařů.

Redakce se při přípravě říjnového čísla pustila do tradičních českých surovin a ukáže vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky. Hrnkový makovec, bramborové knedlíky s uzeným masem, tvarůžkový tatarák ani zapečené škvarkové brambory nesmíte při ochutnávce nového Apetitu minout.

Food stylista Marek Všetečka vám krok za krokem ukáže, jak připravit klasiku všech klasik – španělský ptáček. Šťavnaté maso jednoduše dušené v troubě vás dostane! S nadýchanou rýží a silnou omáčkou s kapary mají závitky prostě šmrnc.

Podle rodinných receptů našich čtenářek si uvaříte slovenský nedělní oběd. Hustou fazolovou polévku, zbojnickou pečínku i pirohy s brynzou si stejně jako my zamilujete.

Podzimní sladká tečka? Generacemi prověřené recepty na nejslavnější české a moravské kynuté koláče. Prostě rodinné stříbro, které patří i do vaší kuchyně. Jezte s námi česky!

Dále v čísle


Seriál o mase: vepřový ocásek, test povidel, vše o česneku, barevný podzim, boj o záchranu přeštických prasat a další
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč