Čtyřhvězdičkový hotel Dubná Skala má novou posilu svého kuchařského týmu. Do jeho čela se nedávno postavil šéfkuchař egyptského původu Reda Daoud. Slovenští milovníci horkých ploten a syčících pánví jej určitě znají z televize Joj, kde se podílel na přípravě pořadu Varí vám to. Kuchař je to ale velmi ostřílený, procestoval totiž celou Evropu, a tak není divu, že jídelní lístek, který pro hotel připravil, je opravdu pestrý.
Reda Daoud pochází z Egypta, kuchařem se však vyučil v Holandsku, kam se ve věku třinácti let s rodiči přestěhoval. Své vzdělání ale završil na Slovensku, na Hotelové akademii v Liptovském Mikuláši. Své kuchařské zkušenosti sbíral nejen v Holandsku, ale i v Belgii, Německu, Francii, Itálii a v Dubaji.
Nový lístek, který pro hotel Dubná Skala připravil, je zaměřený na orientální, východoevropskou a západoevropskou kuchyni. A pokud vám bude chutnat, můžete mu to i říci, Reda, přezdívaný Kuku, totiž rád chodí k hostům zeptat se, jak jim chutná, nebo naopak co by si rádi dali. V případě zájmu jim tak připraví jednotlivé chody přímo na míru.