Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

V Žilině ochutnáte celý svět!

V Žilině ochutnáte celý svět!
sdílet:
Čtyřhvězdičkový hotel Dubná Skala má novou posilu svého kuchařského týmu. Do jeho čela se nedávno postavil šéfkuchař egyptského původu Reda Daoud. Slovenští milovníci horkých ploten a syčících pánví jej určitě znají z televize Joj, kde se podílel na přípravě pořadu Varí vám to. Kuchař je to ale velmi ostřílený, procestoval totiž celou Evropu, a tak není divu, že jídelní lístek, který pro hotel připravil, je opravdu pestrý.

Reda Daoud pochází z Egypta, kuchařem se však vyučil v Holandsku, kam se ve věku třinácti let s rodiči přestěhoval. Své vzdělání ale završil na Slovensku, na Hotelové akademii v Liptovském Mikuláši. Své kuchařské zkušenosti sbíral nejen v Holandsku, ale i v Belgii, Německu, Francii, Itálii a v Dubaji.

Nový lístek, který pro hotel Dubná Skala připravil, je zaměřený na orientální, východoevropskou a západoevropskou kuchyni. A pokud vám bude chutnat, můžete mu to i říci, Reda, přezdívaný Kuku, totiž rád chodí k hostům zeptat se, jak jim chutná, nebo naopak co by si rádi dali. V případě zájmu jim tak připraví jednotlivé chody přímo na míru.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...