0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýn v hotelu Kempinski Hybernska Prague

Valentýn v hotelu Kempinski Hybernska Prague
sdílet:
14. února přijďte na den zamilovaných povečeřet do nově otevřeného hotelu v samém centru Prahy. Šékuchař Marek Fichtner pro vás chystá večeři o čtyřech chodech při svíčkách v luxusni restauraci Le Grill.

Co: Valentýnská večeře
Kdy: 14. února 2009 od 18.00 do 23.00
Kde: hotel Kempinski Hybernska Prague, Hybernská 12, Praha 1
Za kolik: 3050 Kč, v ceně je zahrnuta večeře a aperitiv, nikoli nápoje
Info: www.kempinski-prague.com

Valentinské menu pro dva:

  • Amuse-bouche
  • Tatarák ze severských humrů s vajíčkem ‚Onsen Egg‘ a petrželovou pěnou
  • Kachní consommé s foie gras raviolkou
  • Černo-rybízový sorbet
  • Roláda z telecí svíčkové plněná houbovým duxelem
  • Baby zeleninka a gratinované brambory s černým kořenem
  • Dortík z čokolády Valhorna s ganáží s růžovým pepřem
  • Malinová zmrzlina s mascarpone
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit