14. února | Prožijte den svatého Valentýna co
nejromantičtěji, restaurace Essensia hotelu Mandarin Oriental, Prague,
připravila pro tuto příležitost fantastické kulinářské speciality.
Vychutnejte si tento den v romantickém a intimním prostředí restaurace.
Co: Valentýnská večeře
Kdy: 14. února 2009
Kde: Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1
Za kolik: 1900 Kč na osobu, cena zahrnuje speciální valentýnský koktejl
Info: www.mandarinoriental.com
Menu
- Předkrm z mořských plodů: guacamole z avokáda, mušle svatého Jakuba, krabí fondue, humří maso, krevety a chřest
- Silný hovězí vývar s ravioli plněnými hovězí oháňkou, kořenová zelenina a česnekové lupínky
- Sorbet z růží s limetkovou pěnou
- Pečená kambala s humřím masem, pyré ze zeleného hrášku, hříbky a krémová omáčka nebo Holoubě na tři způsoby: kombinace pečeného holouběte, konfitovaného stehna a rilette, bramborová kaše s foie gras
- Čokoládová trilogie: čokoládový dortík, čokoládová koule plněná kokosovou pěnou a sorbet
- Káva nebo čaj
- Petits fours