0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýnská večeře doma

Valentýnská večeře doma
sdílet:
Inspirace, co připravit na slavnostní romantickou večeři. Vyberte si svou ideální kombinaci.
Předkrm

Začněte třeba salátem s lososem a jahodami, krabím koktejlem nebo si připravte žampiony zapečené se sýrem a ořechy. Milovníci šunky mohou zkusit šunku s ricottou anebo italskou verzi v podobě pršutového chlebíčku.

Pro zahřátí si uvařte krémovou chřestovou nebo dýňovou polévku s čočkou a ořechy.

Hlavní chod

Z těstovinových pokrmů zkuste těstoviny s krevetami na chilli  a tagliolini alla pescatora aneb těstoviny po rybářsku s humrem. Jestli jste dostali chuť na pořádný kus masa, udělejte si bleskurychlý rostbíf  nebo steak s omáčkou pizzaiola.

A co k masu? 

Výborně se hodí salát s horkými parmazánovými hoblinkami, hranolky pečené v troubě  nebo pečené česnekové brambory.

Dezert


Pokud budete mít pocit, že se do vás ještě něco vejde, připravte si tiramisu, klasiku, kterou má rád snad každý. Zážitkem i pro oko je cheesecake s bílou čokoládou a borůvkami. Zmrzlinový pohár vyšší třídy je čokoládovo arašídový pohár se třemi druhy zmrzliny, medem, oříšky a arašídovým máslem.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit