0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vánoce v La Provence

Vánoce v La Provence
sdílet:
24.–26. prosince | oslavte Štědrý den, Boží hod nebo 2. svátek vánoční ve francouzském stylu. V pražské restauraci La Provence pro vás chystají vskutku vybrané lahůdky, tak zapomeňte na sporák plný hrnců, orosené čelo a nechte se projednou obskakovat.

Co: Vánoce v La Provence
Kdy: 24.–26. prosince
Kde: La Provence (Štupartská 9, Praha 1)
Za kolik: 1295 Kč
Rezervace na telefonu: 296 826 155

Vánoční menu bude inspirováno provensálskou kuchyní. Jako předkrm se budou servírovat opečená fois gras s jablečným tarte tatin a kardamomovou omáčkou. Jako hlavní chod budou následovat jehněčí hřebínky s glazovanou karotkou, bramborovou terinou a omáčkou demi glace s brzlíkem. Na závěr příjemně překvapí dezert s exotickým názvem Buche de Noël s čokoládovým krémem, pomerančovým kompotem a vanilkovou zmrzlinou.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit