0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vánoce voní vanilkou

Vánoce voní vanilkou
sdílet:
Zkuste letos napéct cukroví s vlastnoručně vyrobeným vanilkovým extraktem a vanilkovým cukrem. Blogerka Věruška tvrdí, že jejich příprava je ta nejjednodušší věc na světě!

Ptáte se, proč mít v záloze vanilkový extrakt, když máte stále po ruce celý vanilkový lusk? Protože každý z nich má v kuchyni své místo. Zatímco semínka z vanilkového lusku je žádoucí použít do tekutého základu (mléko, smetana, čokoláda), kde dokážou uvolnit svůj vanilkový potenciál, extrakt je připraven k přímé spotřebě – do těsta na koláč, na sušenky, koktejly a taky do vašeho letošního vánočního dezertu. Blogerka Věra Strnadová pro vás vybrala med s česnekem a oplatky, které jsou vánoční předkrmovou záležitostí u našich sousedů na Slovensku. V jejich kombinaci s ricottou, jablky a vanilkou získáte lahodný, energií nabitý dezert, který třeba uspokojí ty, co si na cukroví nepotrpí.

Návod, jak připravit domácí vanilkový cukr a extrakt, najdete v prosincovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč