Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vánoční losos s holandskou omáčkou

Vánoční losos s holandskou omáčkou
sdílet:
S lososem vám u štědrovečerní večeře kost nezaskočí! A díky THOMY vás nezaskočí ani příprava dokonalé holandské omáčky. Vyzkoušejte náš recept, díky kterému připravíte tuto delikátní kombinaci tak, že předčí i ten nejlepší vánoční dárek!

DOBA PŘÍPRAVY: 30 MINUT

Ingredience

  • 2 steaky z lososa
  • Mořská sůl
  • Pepř
  • Šťáva z limetky
  • Olivový olej
  • 1 balení THOMY Holandská omáčka
     

Příprava jídla

1 Steaky z lososa umyjeme a osušíme. Pak je osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Na grilu či na pánvi připravujeme 3 minuty z každé strany, poté stáhneme teplotu a necháme ještě 5 minut dopékat.

2 Mezitím připravíme THOMY Holandskou omáčku – stačí nalít do menšího hrnce a prohřát na ideální teplotu.

3 Lososa dochutíme mořskou solí a zakápneme šťávou z limetky. Servírujeme s THOMY Holandskou omáčkou. Dobrou chuť!

Související články

Apetit magazín