Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vařte s láskou. A s únorovým Apetitem

Vařte s láskou. A s únorovým Apetitem
sdílet:
Vychází únorový Apetit plný jídla připraveného s láskou. Ochutnáte slastně čokoládové dezerty a dozvíte se, jak uspořádat vepřové hody u vás doma.

Domácí zabijačka (klidně v obýváku!)
Máte rádi výzvy? Chcete si užít bezva mejdan? Udělejte si vlastní zabijačkovou party! Suroviny koupíte podle našeho seznamu u řezníka a pokrmy snadno připravíte i v té nejmenší panelákové kuchyňce!

Čokoláda
Její spotřeba navzdory ekonomické krizi stoupá. Dejte si ji jen tak a pak v našich hříšně dobrých čokoládových receptech, a opustí vás všechny chmury a starosti!

Učíme se od mistra: Pomerančová marmeláda a konfitovaná kachní prsa
Udělejte si poctivou domácí pomerančovou marmeládu. Šéfkuchař Tomáš Iltis z pražské restaurace Perpetuum vás k ní naučí i kachnu, která se rozplývá na jazyku.

Seriál o mase: Vepřový bůček
Odhoďte zábrany! Bůček je kousek masa, který umí opravdu potěšit. Chutnat bude i tomu, kdo se jinak ,tlustému‘ vyhýbá.

Dále v čísle
Čínsky snadno a rychle, dokonalé palačinky, test sádla, příprava domácího vývaru s blogerkou, vaření ze zimních zásob a další

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín