0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vařte s láskou. A s únorovým Apetitem

Vařte s láskou. A s únorovým Apetitem
sdílet:
Vychází únorový Apetit plný jídla připraveného s láskou. Ochutnáte slastně čokoládové dezerty a dozvíte se, jak uspořádat vepřové hody u vás doma.
Domácí zabijačka (klidně v obýváku!)
Máte rádi výzvy? Chcete si užít bezva mejdan? Udělejte si vlastní zabijačkovou party! Suroviny koupíte podle našeho seznamu u řezníka a pokrmy snadno připravíte i v té nejmenší panelákové kuchyňce!

Čokoláda
Její spotřeba navzdory ekonomické krizi stoupá. Dejte si ji jen tak a pak v našich hříšně dobrých čokoládových receptech, a opustí vás všechny chmury a starosti!

Učíme se od mistra: Pomerančová marmeláda a konfitovaná kachní prsa
Udělejte si poctivou domácí pomerančovou marmeládu. Šéfkuchař Tomáš Iltis z pražské restaurace Perpetuum vás k ní naučí i kachnu, která se rozplývá na jazyku.

Seriál o mase: Vepřový bůček
Odhoďte zábrany! Bůček je kousek masa, který umí opravdu potěšit. Chutnat bude i tomu, kdo se jinak ,tlustému‘ vyhýbá.

Dále v čísle
Čínsky snadno a rychle, dokonalé palačinky, test sádla, příprava domácího vývaru s blogerkou, vaření ze zimních zásob a další

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?
  • Kvízy

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?

Znáte to. Nechceme je moc jíst, protože se nám po nich často chce akorát tak natáhnout na gauč a dát si dvacet. Na druhou stranu jsou součástí naší kultury a často v nás vyvolávají ty nejhřejivější vzpomínky. Představují nostalgii i bezpečí...
Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo
  • Tipy a triky

Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo

Guláš, svíčková a knedlo vepřo zelo, když je tahle trojice na poledním menu v restauraci, máme problém se rozhodnout. Pro dnešek máme ale jasno! Dejte si s námi to nejlepší knedlo vepřo zelo, máme pro vás tipy na jedno z nejlepších českých...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč