0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ve Valticích vyhrál Ryzlink vlašský od Volaříka

Ve Valticích vyhrál Ryzlink vlašský od Volaříka
sdílet:
Vítězem šestého ročníku mezinárodní soutěže Festwine se stal Ryzlink vlašský, výběr z hroznů 2009 od Vinařství Volařík.

Zpětná vazba pro vinaře


Padesát porotců hodnotilo zhruba pět set vzorků. Zvláštností soutěže je možnost vinařů zjistit, jak kdo hlasoval a proč. Soutěžit mohli vinaři i se vzorky z předchozích ročníků. Degustátoři tak mohou posoudit, jak víno zraje.

Vyhlášení výsledků v brněnské Redutě



Vína hodnotili porotci v Národním vinařském centru na valtickém zámku. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění proběhne ve čtvrtek 27. května v divadelním sklepě brněnského divadla Reduta na Zelném trhu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit