0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večeře s alsaskými víny v Podolí

Večeře s alsaskými víny v Podolí
sdílet:
23. 3. | V pražské restauraci Soho+ ochutnejte průřez vín portfolia jednoho z nejlepších alsaských vinařství Hugel & Fils. Celým večerem bude provázet a do tajů vína zasvětí Mathieu Chalas.

Degustační menu například nabízí: kachní jatýrka foie gras se zeleným pepřem a porto omáčkou, japonské speciality, grilované sépie a tygří krevety na salátu z červené čočky s lístky red chard nebo filátko z mořského vlka.

Co: Večeře s vinařstvím Hugel & Fils
Kdy: 23. března 2010 od 18 hodin
Kde: SOHO+, Podolské nábřeží 1, Praha 4
Za kolik: 1950 Kč
Info: www.soho.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit