23. 3. | V pražské restauraci Soho+ ochutnejte průřez vín portfolia
jednoho z nejlepších alsaských vinařství Hugel & Fils. Celým večerem bude provázet a do tajů vína zasvětí Mathieu Chalas.
Degustační menu například nabízí: kachní jatýrka foie gras se zeleným pepřem a porto omáčkou, japonské speciality, grilované sépie a tygří krevety na salátu z červené čočky s lístky red chard nebo filátko z mořského vlka.
Degustační menu například nabízí: kachní jatýrka foie gras se zeleným pepřem a porto omáčkou, japonské speciality, grilované sépie a tygří krevety na salátu z červené čočky s lístky red chard nebo filátko z mořského vlka.
Co: Večeře s vinařstvím Hugel & Fils
Kdy: 23. března 2010 od 18 hodin
Kde: SOHO+, Podolské nábřeží 1, Praha 4
Za kolik: 1950 Kč
Info: www.soho.cz