0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vegetfest: bezmasá jídla pro gurmány

Vegetfest: bezmasá jídla pro gurmány
sdílet:
Odlehčete tělu po masopustním hodování a zařaďte do jídelníčku více bezmasých jídel. Inspiraci načerpáte třeba na Vegetfestu.

Gastronomický festival Vegetfest můžete navštívit od 25. února do 17. března 2013 ve vybraných restauracích v Praze a Berouně. Akce se zaměřuje výhradně na vegetariánskou kuchyni. Zdravá a odlehčená jídla budou servírovaná formou tříchodových menu za 290 Kč. Bezmasé pokrmy představí především pražské restaurace jako třeba vegetariánský podnik Mlsná kavka, Lemon Leaf, Chateau St. Havel. Festivalové podniky nabídnou například dýňové rizoto, fenykl na víně s hořčično-medovou omáčkou nebo mátový pudink s limetkovou salsou. Z mimopražských jmenujme Sosta restaurant v Berouně, kde si pochutnáte na cuketových bramboráčcích a cheesecaku z kozího sýra.

Více informací o festivalu najdete na www.alakarte.cz/vegetfest/2013.

Připravila Irena Vaňková


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit