Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční degustace Rakouska, Itálie a Německa

Velikonoční degustace Rakouska, Itálie a Německa
sdílet:
7. 4. Přivítejte jaro ochutnávkou vín z Rakouska, Itálie i Německa. Svěží bílá vína a rosé se budou snoubit s jehněčím filetem s fazolkami, červená vína s jehněčím po římsku.

Mimo to vás čeká velikonoční nádivka a další velikonoční jídla.

Co: Velikonoční menu a degustace vín
Kdy: 7. dubna 2010 od 19.30
Kde: Vinný klub Dobrý ročník, Na Bělidle 12, Praha 5
Za kolik: 400 Kč
Info: www.austriawein.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...