0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v hotelu Paříž představí křehké jehněčí

Velikonoční menu v hotelu Paříž představí křehké jehněčí
sdílet:
Vychutnejte si oslavy jara. V hotelu Paříž si od čtvrtka můžete objednat výjimečné velikonoční menu.

Speciální velikonoční menu můžete v restauraci Sarah Bernhardt a kavárně Café de Paris hotelu Paříž ochutnat od čtvrtka 21. do pondělí 25. dubna 2011.

Šéfkuchař Karel Hynek do něj zařadil ty nejlepší suroviny, které právě jarní sezona nabízí. Menu zahájí zeleninový krém se štiplavou řeřichovou pěnou. Po něm následuje jehněčí hřbet pečený na rozmarýnu a slanině s knedlíkem plněným špenátem. A jako velikonoční sladkou tečku vám naservírují vejce z bílé čokolády s ovocnou pěnou a osvěžující mátou.

Menu stojí 690 Kč na osobu. V ceně menu je zahrnuta také vstupenka do muzea Alfonse Muchy.

Velikonoční menu:


  • Jarní zeleninový krém podávaný s řeřichovou pěnou a bylinkovými krutony
  • Pečený jehněčí hřbet na rozmarýnu a slanině, bramborový knedlík plněný špenátem a na páře vařená mladá jarní zelenina
  • Vejce z bílé čokolády Valrhona plněné tvarohovo-malinovou pěnou s čerstvou mátou a višňové coulis
  • Káva & Petit Fours

Co: velikonoční menu
Kdy: 21.–25. dubna 2011
Kde: hotel Paříž, restaurace Sarah Bernhardt a kavárna Café de Paris, U Obecního domu 1, Praha 1
Za kolik: 690 Kč
Info: www.hotel-paris.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...
Fare la scarpetta: Vytvoř si botu a vytři s ní talíř
  • Poradna

Fare la scarpetta: Vytvoř si botu a vytři s ní talíř

Šťávy a omáčky často zůstanou na talíři jen proto, že není jak dostat do pusy a neporušit hned několik zásad správného stolování. Taková nesnáz ovšem Italy nezastaví. Vezmou kousek bílého pečiva a talíř jím vytřou do sucha. Tento zvyk je...
6 tipů, jak uspořádat zábavnou letní party
  • Jak na to

6 tipů, jak uspořádat zábavnou letní party

Spřádáte plány na následující víkend? Co takhle svolat rodinu či kamarády a uspořádat nezapomenutelnou grilovací party? Chuť domácích burgerů, šťavnatých steaků nebo grilované zeleniny zaručí, že se všichni zúčastnění budou olizovat až za...
Keto dieta a všechno, co o ní potřebujete vědět
  • Zdraví a výživa

Keto dieta a všechno, co o ní potřebujete vědět

Potraviny s označením keto a stejnojmenná dieta jsou momentálně velkým hitem a valí se na nás ze všech stran. Keto propaguje celá řada celebrit a influencerů jakožto rychlý a spolehlivý způsob, jak docílit vysněné figury. Seznamte se s...
Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...

Obchod Apetit