Velikonoční menu v hotelu Paříž představí křehké jehněčí

sdílet:
Vychutnejte si oslavy jara. V hotelu Paříž si od čtvrtka můžete objednat výjimečné velikonoční menu.

Speciální velikonoční menu můžete v restauraci Sarah Bernhardt a kavárně Café de Paris hotelu Paříž ochutnat od čtvrtka 21. do pondělí 25. dubna 2011.

Šéfkuchař Karel Hynek do něj zařadil ty nejlepší suroviny, které právě jarní sezona nabízí. Menu zahájí zeleninový krém se štiplavou řeřichovou pěnou. Po něm následuje jehněčí hřbet pečený na rozmarýnu a slanině s knedlíkem plněným špenátem. A jako velikonoční sladkou tečku vám naservírují vejce z bílé čokolády s ovocnou pěnou a osvěžující mátou.

Menu stojí 690 Kč na osobu. V ceně menu je zahrnuta také vstupenka do muzea Alfonse Muchy.

Velikonoční menu:


  • Jarní zeleninový krém podávaný s řeřichovou pěnou a bylinkovými krutony
  • Pečený jehněčí hřbet na rozmarýnu a slanině, bramborový knedlík plněný špenátem a na páře vařená mladá jarní zelenina
  • Vejce z bílé čokolády Valrhona plněné tvarohovo-malinovou pěnou s čerstvou mátou a višňové coulis
  • Káva & Petit Fours

Co: velikonoční menu
Kdy: 21.–25. dubna 2011
Kde: hotel Paříž, restaurace Sarah Bernhardt a kavárna Café de Paris, U Obecního domu 1, Praha 1
Za kolik: 690 Kč
Info: www.hotel-paris.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit