0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční speciality ve Zlaté studni

Velikonoční speciality ve Zlaté studni
sdílet:
1. 4.–5. 4. Praha se probouzí ze zimního spánku. Těšit se můžete na jarní speciality šéfkuchaře Pavla Sapíka a zároveň na nově otevřenou venkovní terasu.

Velikonoční degustační menu:

Gratinovaný kozí sýr ‚Buche Affinne‘ na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty – 350 Kč

Chřestový krém s domácí raviolou plněnou sýrem ricotta a sušenými tomaty – 190 Kč

Na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré – 790 Kč

Dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky – 790 Kč
Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–5. dubna 2010
Kde: Terasa U Zlaté studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1
Info: www.terasauzlatestudne.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč