Velikonoční speciality ve Zlaté studni

sdílet:
1. 4.–5. 4. Praha se probouzí ze zimního spánku. Těšit se můžete na jarní speciality šéfkuchaře Pavla Sapíka a zároveň na nově otevřenou venkovní terasu.

Velikonoční degustační menu:

Gratinovaný kozí sýr ‚Buche Affinne‘ na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty – 350 Kč

Chřestový krém s domácí raviolou plněnou sýrem ricotta a sušenými tomaty – 190 Kč

Na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré – 790 Kč

Dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky – 790 Kč
Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–5. dubna 2010
Kde: Terasa U Zlaté studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1
Info: www.terasauzlatestudne.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit