Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velká sýrová nakládačka

různé druhy sýrů
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Hermelín všude, kam se podíváš!

Naložený hermelín musí být správně ochucený, ne moc pikantní ani mdlý. A hlavně musí být uvnitř krásně vláčný a krémový. A přesně takový už posedmé hledají organizátoři Velké sýrové nakládačky, soutěže o nejlepší nakládaný hermelín.

Fantazii účastníků se meze nekladou, a tak nejspíš návštěvníci ochutnají nevídané kombinace. Nejlahodnější a nejvzhlednější hermelín vybere odborná i laická porota. Vstup na akci je zdarma. K snědku budou připraveny grilované i nakládané hermelíny podle vítězných receptů z minulých let. Akce se koná v Hospůdce na hradbách v Praze na Vyšehradě v neděli od 15 hodin.  Info: www.syrovanakladacka.cz

Tip redakce:

Nakládaný hermelín milujeme a experimentům s ním se vůbec nebráníme. Tady jsou naše oblíbené recepty:

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...