0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velká sýrová nakládačka

Velká sýrová nakládačka
sdílet:
Hermelín všude, kam se podíváš!

Naložený hermelín musí být správně ochucený, ne moc pikantní ani mdlý. A hlavně musí být uvnitř krásně vláčný a krémový. A přesně takový už posedmé hledají organizátoři Velké sýrové nakládačky, soutěže o nejlepší nakládaný hermelín.

Fantazii účastníků se meze nekladou, a tak nejspíš návštěvníci ochutnají nevídané kombinace. Nejlahodnější a nejvzhlednější hermelín vybere odborná i laická porota. Vstup na akci je zdarma. K snědku budou připraveny grilované i nakládané hermelíny podle vítězných receptů z minulých let. Akce se koná v Hospůdce na hradbách v Praze na Vyšehradě v neděli od 15 hodin.  Info: www.syrovanakladacka.cz

Tip redakce:


Nakládaný hermelín milujeme a experimentům s ním se vůbec nebráníme. Tady jsou naše oblíbené recepty:

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit