Na venkově v Polích
Majitelé restaurace V Polích ji sami charakterizují jako venkovskou restauraci. Knedlíky jsou domácí, zvěřina je česká, chléb čerstvě upečený. V Polích respektují sezonu a vaří ze surovin, které jsou v daném období v té nejlepší kondici. Nabídka restaurace se pravidelně obměňuje podle aktuální nabídky dostupných produktů a sezonní inspirace. V minulých dnech jste proto mohli ochutnat například zapečený kozí sýr s brusinkami, husí játra na domácím chlebu, bažanta na portském víně, srnčí kotletky na hříbkách nebo úplně obyčejné pečené krůtí stehno s kaší. Rádi vám připraví také oblíbené speciality, jako jsou kachna, husa nebo svíčková.
Na piknik do polí
Pokud penzion V Polích navštívíte v letní sezoně, můžete vyrazit na výlet s piknikovým košem, který vám v restauraci připraví, a poobědvat třeba v romantických kulisách zříceniny hradu Okoř nebo u venkovského kostelíku svatého Vavřince v Černovičkách. Kuchař vám s sebou zabalí, cokoli si vyberete, třeba pečené kuře, lahev vína a domácí jablečný štrúdl.
Penzion a restaurace V Polích
Malé Číčovice 26
www.penzionvpolich.cz
Přečtěte si, které další restaurace najdete v TOP 10 publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011.