0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Venkovská večeře v Polích

Venkovská večeře v Polích
sdílet:
Představujeme vám první podnik z TOP 10 nejlepších českých restaurací podle publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011. Jak se jí v penzionu s restaurací V Polích?

Na venkově v Polích


Majitelé restaurace V Polích ji sami charakterizují jako venkovskou restauraci. Knedlíky jsou domácí, zvěřina je česká, chléb čerstvě upečený. V Polích respektují sezonu a vaří ze surovin, které jsou v daném období v té nejlepší kondici. Nabídka restaurace se pravidelně obměňuje podle aktuální nabídky dostupných produktů a sezonní inspirace. V minulých dnech jste proto mohli ochutnat například zapečený kozí sýr s brusinkami, husí játra na domácím chlebu, bažanta na portském víně, srnčí kotletky na hříbkách nebo úplně obyčejné pečené krůtí stehno s kaší. Rádi vám připraví také oblíbené speciality, jako jsou kachna, husa nebo svíčková.

Na piknik do polí


Pokud penzion V Polích navštívíte v letní sezoně, můžete vyrazit na výlet s piknikovým košem, který vám v restauraci připraví, a poobědvat třeba v romantických kulisách zříceniny hradu Okoř nebo u venkovského kostelíku svatého Vavřince v Černovičkách. Kuchař vám s sebou zabalí, cokoli si vyberete, třeba pečené kuře, lahev vína a domácí jablečný štrúdl.

Penzion a restaurace V Polích
Malé Číčovice 26
www.penzionvpolich.cz

Přečtěte si, které další restaurace najdete v TOP 10 publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč