Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové maso v houbové omáčce

AD
vepřové s hořčičnou omáčkou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 40 minut
 
Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 kg vepřového masa
  • 15 g sušených hub
  • 300 ml vody
  • 200 ml smetany 33%
  • 20 g polohrubé mouky
  • sůl
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Hovězí

 Maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Osmažíme na oleji a podlijeme vodou. K masu přidáme sušené houby a dusíme 30–35 minut. Mouku a Maggi Gurmánský bujón Hovězí rozmícháme ve smetaně a přilijeme k masu a ještě 5 minut povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...