Větrník, sachr, laskonka (kurz přípravy dezertů)

sdílet:
Cukrárna, to je pro mnohé vůně dětství. Zavzpomínejte na své oblíbené sladkosti a naučte se péct ty nejlepší větrníky a laskonky, které se doslova rozplynou na jazyku. Přípravou oblíbených českých a vídeňských dezertů vás provede Lukáš Pohl, šéfcukrář proslulé pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise.

Na cukrářském kurzu se naučíte připravit odpalované těsto, poctivou karamelovou šlehačku a karamelovou polevu, šlehat bílky s cukrovým rozvarem do tuhého sněhu a umíchat pusinkové těsto na laskonky. Vyrobíte si dokonce i pravý griliáš. Dozvíte se, jak upéct skvělý čokoládový korpus a jak potahovat dort čokoládovou polevou.

Menu kurzu:


  • Pravé karamelové větrníky
  • Laskonky s griliášovým a čokoládovým krémem
  • Sachrův dort

Co: Kurz vaření   
Kdy: 25. ledna 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit