0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkend nabídne vinné degustace i odlehčené menu

Víkend nabídne vinné degustace i odlehčené menu
sdílet:
O víkendu potrapte chuťové pohárky osobitými víny a lehkými bezmasými jídly.
  • Vegetfest, Praha (27. února–20. března 2012)
Období masopustního hodování vystřídal půst, který předznamenává příchod Velikonoc. Až do 20. března nabízejí vybrané pražské restaurace speciální tříchodové menu, ve kterém nenajdete ani kousek masa. Dokazují, že vegetariánská kuchyně může být nápaditá a zajímavá.
Info: www.vegetfest.cz

  • Degustace nových vín Gotberg, Red Pif, Praha (3.–10. března 2012)
Pražský vinný bar Red Pif připravil premiéru nových vín moravského vinařství Gotberg. V degustačním menu se vám představí tři přívlastková vína v kombinaci se třemi pokrmy za 450 Kč. Vychutnejte si je spolu s dokonalou prezentací a servisem.
Info: www.redpif.cz

  • Degustační večer s nejlepšími českými biovíny, La Bouchée, Brno (2. března 2012)
I v České republice se pěstuje vinná réva podle zásad ekologického zemědělství. Vyrábějí se z ní zajímavá vína. Ta nejlepší pro rok 2011 vám v brněnské restauraci La Bouchée představí již tento pátek spolu s drobnými jídly inspirovanými francouzskou kuchyní.
Info: www.labouchee.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit