Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkend nabídne vinné degustace i odlehčené menu

Víkend nabídne vinné degustace i odlehčené menu
sdílet:
O víkendu potrapte chuťové pohárky osobitými víny a lehkými bezmasými jídly.
  • Vegetfest, Praha (27. února–20. března 2012)

Období masopustního hodování vystřídal půst, který předznamenává příchod Velikonoc. Až do 20. března nabízejí vybrané pražské restaurace speciální tříchodové menu, ve kterém nenajdete ani kousek masa. Dokazují, že vegetariánská kuchyně může být nápaditá a zajímavá.
Info: www.vegetfest.cz
 

  • Degustace nových vín Gotberg, Red Pif, Praha (3.–10. března 2012)

Pražský vinný bar Red Pif připravil premiéru nových vín moravského vinařství Gotberg. V degustačním menu se vám představí tři přívlastková vína v kombinaci se třemi pokrmy za 450 Kč. Vychutnejte si je spolu s dokonalou prezentací a servisem.
Info: www.redpif.cz
 

  • Degustační večer s nejlepšími českými biovíny, La Bouchée, Brno (2. března 2012)

I v České republice se pěstuje vinná réva podle zásad ekologického zemědělství. Vyrábějí se z ní zajímavá vína. Ta nejlepší pro rok 2011 vám v brněnské restauraci La Bouchée představí již tento pátek spolu s drobnými jídly inspirovanými francouzskou kuchyní.
Info: www.labouchee.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...