0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Víkendový brunch pro rodiny s dětmi zadarmo

Víkendový brunch pro rodiny s dětmi zadarmo
sdílet:
7. a 8. března | Pražská restaurace SOHO startuje tento víkend novinku – víkendové brunche s programem i pro ty nejmenší. Program pro děti bude zajištěn profesionální klaunkou po celou dobu brunche a každý týden bude aktuální program her a zábavy – kouzla, kreslení, výuka angličtiny a zajímavé hračky i pro ty nejmladší. Specialitkou prvního víkendového brunche v SOHO bude celé menu mimo nápojů zdarma!

Kdy: sobota 7. a neděle 8. března od 11.00 do 15.00
Kde: restaurace SOHO, Podolské nábřeží 1, Praha 4-Podolí
Za kolik: tento víkend zdarma, zpoplatněny jsou jen nápoje
Rezervace: doporučujeme předem zavolat na tel. 244 463 772 a zamluvit si stůl

Program pro děti:
11.00 – společné malování
12.00 – hry a soutěže
13.00 – indiánská chvilka: společné vyrábění potřebných ozdob, zasvěcení do indiánů, řešení tajuplných záhad…
14.30–15.00 – zpívánky

Brunch menu

  • Domácí kachní paštika s brusinkami, hříbky a foie gras
  • Marinovaný sýr fetaki s ciabattou a řeckými papričkami
  • Cibulový bagel se sýrem Philadelphia, marinovaným lososem, ledovým salátem a červenou cibulí
  • Polévka dle denní nabídky
  • Vaječná omeleta (baby špenát, gorgonzola, slanina, granaile, rajčata)
  • Míchaná vajíčka (3 ks) na slanině a cibulce
  • Club sendvič s grilovanými kuřecími prsíčky, anglickou slaninou, sázeným vejcem, čerstvou zeleninou a hranolkami
  • Čerstvé fíky v prosciuttu s šípkovou marmeládou
  • Míchaný salátek z čerstvé zeleniny, listových salátů dochucený bylinkovým vinaigrette
  • Čerstvé bramborové lupínky s lilkovým pyré a sýrem cottage
  • Domácí bliny s rybím tartarem, creme fraiche a kaviarem
  • Jehněčí klobásky podávané s lepenicí a rozmarýnovým glassé
  • Bramborový koláček s grilovaným candátem a listovým špenátem
  • Srbská pleskavica s ovčím sýrem na chilli-tomatovém rizotku
  • Mini řízečky z vepřové panenky v mandlovém kabátku se šťouchanými bramborami
  • Stringoli s tygřími krevetami, cuketou a tomatovým concassé
  • Japonské taštičky z krevet a vepřového masa podávané s pikantní a sladkou omáčkou
  • Rybí satay chao tom na citronové trávě
  • Mini máslové croissanty (3 ks)
  • Skořicový toastík s restovanými jablíčky na másle a vanilkovou zmrzlinou
  • Domácí ovocný drobenkový koláč
  • Lívanečky „Soho“ s horkými malinami a kysanou smetanou
  • Smažené hrušky v těstíčku se smetanovo-karamelovou omáčkou
  • Kaše z ovesných vloček, medu a ořechů s hořkou čokoládou
  • Krupicová kaše s čerstvým ovocem a čokoládou
  • Talířek čerstvého ovoce
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit