0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vína z Languedocu ve Wine Clubu v Bellevue

Vína z Languedocu ve Wine Clubu v Bellevue
sdílet:
25. 1. – 7. 2.| Wine Club v restauraci Bellevue nabízí každé 2 týdny jiné degustační menu věnované některému z témat z oblasti vinařství. Hosté tak mají pokaždé možnost ochutnat exkluzivní vína z francouzských a italských vinařství, vína z „Nového světa“ a samozřejmě vína z těch nejlepších moravských viničních tratí. Konec ledna a začátek února představuje Wine Club vinařství Chateau de Cazaneuve z Languedocu. K degustaci exkluzivních vín připravil šéfkuchař Jacques Auffray společně se sommeliery speciální menu, v němž se víno dokonale snoubí s výtečným jídlem.
Co: exkluzivní vína
Kdy: 25. 1. – 7. 2. 2010
Kde: restaurant Bellevue, Smetanovo nábřeží 18, Praha 1
Info: www.bellevuerestaurant.cz, tel.: 222 221 443, 800 123 553
Menu:
Aperitiv
 Blanc 2007

Grilovaná Jumbo kreveta s mangovou omáčkou, jemné kukuřičné pyré s indickým kari

Blanc 2005

Pečená křepelka se sladko-kyselou koriandrovou mrkví

Les  Calcaires 2008

Telecí svíčková v krustě z černých lanýžů, bramborové pyré, omáčka s houbami
Girolle
 Le Roc de Mates 2005

Srnčí hřbet v pepřové krustě, omáčka z červeného vína a čokolády
Le Roc de Mates 2001

Jehněčí kotletky v olivové krustě s rozmarýnovo-jehněčí šťávou, zeleninový kuskus

Le Sang du Calvaire 2006


Cena:
Můžete si sestavit své vlastní menu dle chuti:

Menu:                  Vína:          

4 chody 1290,- / 4 chody 890,-

3 chody 1090,- / 3 chody 790,-

2 chody   990,- / 2 chody 590,-
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit