0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vinařská „50“ – Author Znovín Cup 2009

Vinařská „50“ – Author Znovín Cup 2009
sdílet:
27. června | Jubilejní 10. ročník oblíbeného cyklistického závodu. Máte-li doma kolo, sfoukněte z něj prach a vyrazte na projížďku podél vinic a kolem malebných sklípků. Spíš než o výsledný čas jde o krásné prožitky, na každého účastníka navíc čeká v cíli nejen ochutnávka vín z vinohradů, kolem nichž závod vede, ale rovněž lákavá odměna v podobě lahve znovínského vína.

Co: Vinařská „50“ – Author Znovín Cup 2009
Kdy: sobota 27. června 2009
Kde: Zámek Červený Hrádek u Jirkova, Jirkov
Info:  www.znovin.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit