0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vítězové Czech Bar Awards 2010

Vítězové Czech Bar Awards 2010
sdílet:
Letošní ročník soutěže o nejlepší bary, kavárny a kluby České republiky Czech Bar Awards 2010 zná své vítěze. Slavnostní vyhlášení třetího ročníku soutěže proběhlo v mezinárodním centru současného umění MeetFactory.

Při hodnocení podniků, které se probojovaly do finálového výběru Czech Bar Awards 2010, zajímala porotu různá kritéria – například kvalita a chuť připraveného nápoje, prostředí podniku a v neposlední řadě přístup personálu k hostům. „Soutěž Czech Bar Awards představuje veřejnosti bary, kavárny a kluby, které převyšují ostatní. Všechny letošní vítěze i finalisty můžeme veřejnosti jednoznačně doporučit k návštěvě,“ uvedl Martin Kraut, ředitel soutěže Czech Bar Awards.

V rámci večera vystoupil také Marian Beke, barman z londýnského Artesian baru. Při živé show ukázal, že respekt k sezonním surovinám patří nejen do kuchyně, ale i za bar. Zaměřil se na nápoje, které dobře ladí s podzimním obdobím. Mimo jiné připravil koktejly s vůní rozinek, jablek a zimního koření a dostál také své pověsti progresivního barmana, když namíchal nápoje ochucené například kouřem s absintovou esencí nebo zeleným čajem chlazeným suchým ledem.

Přehled výsledků Czech Bar Awards 2010:



Julius Meinl Coffee Nejlepší cafe bar/kavárna 

Vítěz kategorie: Cafe Lounge, Praha

2. místo Cafe Louvre, Praha, 3. místo Cafe Savoy, Praha

Absolut Nejlepší cocktail bar 

Vítěz kategorie: Hemingway Bar, Praha 

2. místo Bugsy’s Bar, Praha, 3. místo Žlutá ponorka, České Budějovice

Krups Nejlepší design bar  

Vítěz kategorie: Siddharta Café, Praha 

2. místo Café Bar Perla, Praha, 3. místo Jack Daniels Pub, Sokolov

Bohemia Sekt Nejlepší hotelový bar 

Vítěz kategorie: Cloud 9, Hilton, Praha 

2. místo Tom’s Bar, The Augustine, Praha, 3. místo Barego, Mandarin Oriental, Praha

Staropramen Nejlepší klub       

Vítěz kategorie: Phenomen, Praha 

2. místo Žumberská stodola, Plzeň, 3. místo Two Faces, Brno
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit