Vychází nová kniha Hanky Zemanové

sdílet:
Pět let po vydání úspěšné kuchařky vychází propagátorce biopotravin Hance Zemanové druhá, dlouho očekáváná kniha BioAbecedář. I tentokrát je to publikace plná receptů a informací pro ty, kteří si oblíbili biovaření a zdravý životní styl.

Biobible

 


Hanka Zemanová svoji novou knihu s nadsázkou nazývá „biobiblí“. BioAbecedář je totiž souhrnným a přehledným průvodcem pro všechny, které zajímá, jak vařit a jíst bio. Přináší podrobné odpovědi na mnohé otázky ohledně zdravé výživy a netradičních surovin. Dozvíte se například, co je cizrna, kamut či quinoa, zda se bio opravdu vyplatí, co je to bedýnkování nebo jaké sladkosti jsou vhodné pro děti. Autorka vám poradí, jak vybírat jednotlivé biosuroviny, jak je kombinovat a jak z nich vařit.

 

 

 

Biodobroty

 


V receptové části BioAbecedář přináší spoustu vyzkoušených receptů, díky nimž se zdravé potraviny mohou stát součástí jídelníčku každé rodiny. Vyzkoušejte třeba čočkovo-dýňovou polévku, cizrnu s rajčatovou omáčkou, pomazánku z červené čočky, pohankovo-špaldové palačinky s cibuládou nebo švestkovo-mandlové kuličky.

 

 

 

 

Křest knihy

 


Pokud si chcete novou knihou BioAbecedář zalistovat, přijďte na její křest, který proběhne 18. září v 11 hodin na Biojarmarku v Toulcově dvoře v Praze. Určitě vás zaujme nejen kuchařka plná skvělých bioreceptů, ale také její sympatická autorka, která již několik let přispívá do časopisu Apetit.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit