0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychází nová kniha Hanky Zemanové

Vychází nová kniha Hanky Zemanové
sdílet:
Pět let po vydání úspěšné kuchařky vychází propagátorce biopotravin Hance Zemanové druhá, dlouho očekáváná kniha BioAbecedář. I tentokrát je to publikace plná receptů a informací pro ty, kteří si oblíbili biovaření a zdravý životní styl.

Biobible

 


Hanka Zemanová svoji novou knihu s nadsázkou nazývá „biobiblí“. BioAbecedář je totiž souhrnným a přehledným průvodcem pro všechny, které zajímá, jak vařit a jíst bio. Přináší podrobné odpovědi na mnohé otázky ohledně zdravé výživy a netradičních surovin. Dozvíte se například, co je cizrna, kamut či quinoa, zda se bio opravdu vyplatí, co je to bedýnkování nebo jaké sladkosti jsou vhodné pro děti. Autorka vám poradí, jak vybírat jednotlivé biosuroviny, jak je kombinovat a jak z nich vařit.

 

 

 

Biodobroty

 


V receptové části BioAbecedář přináší spoustu vyzkoušených receptů, díky nimž se zdravé potraviny mohou stát součástí jídelníčku každé rodiny. Vyzkoušejte třeba čočkovo-dýňovou polévku, cizrnu s rajčatovou omáčkou, pomazánku z červené čočky, pohankovo-špaldové palačinky s cibuládou nebo švestkovo-mandlové kuličky.

 

 

 

 

Křest knihy

 


Pokud si chcete novou knihou BioAbecedář zalistovat, přijďte na její křest, který proběhne 18. září v 11 hodin na Biojarmarku v Toulcově dvoře v Praze. Určitě vás zaujme nejen kuchařka plná skvělých bioreceptů, ale také její sympatická autorka, která již několik let přispívá do časopisu Apetit.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo
  • Tipy a triky

Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo

Guláš, svíčková a knedlo vepřo zelo, když je tahle trojice na poledním menu v restauraci, máme problém se rozhodnout. Pro dnešek máme ale jasno! Dejte si s námi to nejlepší knedlo vepřo zelo, máme pro vás tipy na jedno z nejlepších českých...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...
AD
Stop plýtvání jídlem aneb Nekrmte koš!
  • Nakupujeme

Stop plýtvání jídlem aneb Nekrmte koš!

Věděli jste, že domácnosti jsou odpovědné až za 53 % potravinového odpadu? Tento alarmující údaj, zveřejněný organizací Zachraň jídlo, nám může posloužit jako odrazový můstek ke změně. Naučíme-li se lépe hospodařit, bude to mít pozitivní...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč