Vychází nový Apetit!

sdílet:
V úterý 20. dubna vychází květnové číslo časopisu Apetit.

Z obálky se na vás tentokrát bude smát citronový pusinkový koláč plný modrých borůvek.






Co najdete v květnovém vydání?

Učíme se od mistra
Riccardo Lucque vás detailně seznámí s přípravou pravých italských gnocchi s omáčkou s plody moře.

Pánská jízda
Žádné rychlovky pro slaměné vdovce! Tři fajnšmekři vám předvedou, co dokážou muži v kuchyni. Jejich nadívaná kachna se špekovými knedlíky vás dostane.

Škola vaření
Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši.

Slavnostní dorty
Jedno těsto – tři variace. Ke kávě na neděli, dětem k narozeninách i kamarádce na svatbu.

Dále v čísle: Gastronomický výlet do Vídně, test plnotučných a kremžských hořčic, recept na voňavé chleby bez kynutí a test kuchařky Vaří šéfkuchaři.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit