Vychází nový Apetit!

sdílet:
V pátek 19. března vychází dubnové číslo časopisu Apetit!

Šťavnatou jehněčí pečínku na titulní straně určitě nepřehlédnete.


Co najdete v dubnovém vydání?

Učíme se od mistra
Šéfcukrářka Kateřina Fornůsková vám svými žloutkovými věnečky přivodí slastné mdloby.

Pánská jízda
Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku.

Velikonoce ve světě
Jaké dezerty se pečou v Řecku, Británii nebo v Rusku?

Dobrodružství v kuchyni
Velikonoční beránek ve třech verzích. A jedna lepší než druhá!

Dále v čísle: Test bílých čokolád, recepty židovské kuchyně, gastronomický výlet za štěchovickým pokladem a test prvorepublikové kuchařky Jak se vaří u Šroubka.
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit