Vychází únorový Apetit! Voní uzeným a řízným křenem.

Vychází únorový Apetit! Voní uzeným a řízným křenem.
sdílet:
Dnes vychází únorové číslo časopisu Apetit. Tentokrát je plné lákavě vonícího uzeného masa a pořádně pikantních křenových dobrot. Užijte si únor s lahodnou chutí na jazyku a časopisem Apetit!

Kouřem vonící uzené


Uzené maso k únoru patří. Prostá bramborová kaše s uzeným a kyselými okurkami vám připomene víkendy u babičky. Máme pro vás voňavé recepty a spoustu rad přímo od řezníka!

Jako křen


Bělostný křen umí sice vehnat slzy do očí, ale v jídle chutná báječně. Lahodnému telecímu ragú ani křenové polévce nikdo neodolá.

Jezte, pěstujte, klíčkujte!


Na první jarní trávu a bylinky si ještě počkáme. Zatím si doma můžete pěstovat klíčky a výhonky, které se nejen v zimě skvěle hodí do salátů, polévek i těstovin. Dejte si čerstvou dávku zdraví z květináče.

Srdcová záležitost


Potěšte (nejen) na Valentýna své milé dezerty od srdce. Připravili jsme pro vás něžné a romantické sladkosti, nad kterými se všichni jen mlsně oblíznou.

Dále v čísle


Škola vaření: gravadlax, Apetit na cestách: Jizerské hory, sůl nad zlato, test křenů, 3× citron
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?
  • Zdraví a výživa

Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?

Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...

Obchod Apetit