Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychází únorový Apetit! Voní uzeným a řízným křenem.

Vychází únorový Apetit! Voní uzeným a řízným křenem.
sdílet:
Dnes vychází únorové číslo časopisu Apetit. Tentokrát je plné lákavě vonícího uzeného masa a pořádně pikantních křenových dobrot. Užijte si únor s lahodnou chutí na jazyku a časopisem Apetit!

Kouřem vonící uzené


Uzené maso k únoru patří. Prostá bramborová kaše s uzeným a kyselými okurkami vám připomene víkendy u babičky. Máme pro vás voňavé recepty a spoustu rad přímo od řezníka!

 

 

Jako křen


Bělostný křen umí sice vehnat slzy do očí, ale v jídle chutná báječně. Lahodnému telecímu ragú ani křenové polévce nikdo neodolá.

 

 

 

 

Jezte, pěstujte, klíčkujte!


Na první jarní trávu a bylinky si ještě počkáme. Zatím si doma můžete pěstovat klíčky a výhonky, které se nejen v zimě skvěle hodí do salátů, polévek i těstovin. Dejte si čerstvou dávku zdraví z květináče.

 

 

 

 

Srdcová záležitost


Potěšte (nejen) na Valentýna své milé dezerty od srdce. Připravili jsme pro vás něžné a romantické sladkosti, nad kterými se všichni jen mlsně oblíznou.

 

 

 

 

Dále v čísle


Škola vaření: gravadlax, Apetit na cestách: Jizerské hory, sůl nad zlato, test křenů, 3× citron

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín