Kouřem vonící uzené
Uzené maso k únoru patří. Prostá bramborová kaše s uzeným a kyselými okurkami vám připomene víkendy u babičky. Máme pro vás voňavé recepty a spoustu rad přímo od řezníka!
Jako křen
Bělostný křen umí sice vehnat slzy do očí, ale v jídle chutná báječně. Lahodnému telecímu ragú ani křenové polévce nikdo neodolá.
Jezte, pěstujte, klíčkujte!
Na první jarní trávu a bylinky si ještě počkáme. Zatím si doma můžete pěstovat klíčky a výhonky, které se nejen v zimě skvěle hodí do salátů, polévek i těstovin. Dejte si čerstvou dávku zdraví z květináče.
Srdcová záležitost
Potěšte (nejen) na Valentýna své milé dezerty od srdce. Připravili jsme pro vás něžné a romantické sladkosti, nad kterými se všichni jen mlsně oblíznou.
Dále v čísle
Škola vaření: gravadlax, Apetit na cestách: Jizerské hory, sůl nad zlato, test křenů, 3× citron