
Muffiny 10× jinak
Staňte se machry na muffiny! Stačí pár zásad a základní recept, který můžete libovolně obměňovat, a populární americké minibábovičky jsou na světě. V zářijovém Apetitu vám k deseti nápaditým receptům jako dárek přidáme čtyři silikonové formičky na pečení.
Učíme se od mistra: Tažený štrúdl
Domácí tažený štrúdl s tenkým křupavým těstem a šťavnatou náplní nemá mezi moučníky konkurenci. Jeho příprava je přitom snazší, než si možná myslíte. Přesvědčí vás o tom šéfcukrář Tomáš Dražský.
Svačiny pro děti do školy
Čtenářce Nele Třmínkové došla inspirace při vymýšlení svačin. Navrhli jsme proto pro ni a její děti svačiny nové, které jsou zdravé, ale i ‚cool‘ a které hravě nahradí nudný chleba se šunkou.
Seriál o mase: Jehněčí plecko
Jehněčí maso má sezonu dvakrát do roka – na jaře a v září. Prozradíme vám, proč sáhnout právě po jehněčí pleci, kde koupit tu nejlepší, a přidáme i lahůdkové recepty od Vaška Friče.
Dále v čísle
Houby 3× jinak, tipy, jak připravit mořské plody, test šunky, reportáž z včelí farmy a další