12. 5. | Milujete čokoládu? Přijďte ochutnat čokolády z plantáží z
různých koutů světa. Vyrobte si svoje vlastní pralinky plněné pravým
francouzským šlehačkovo-čokoládovým krémem Ganache a odneste si
vlastnoručně vyrobenou luxusní bonboniéru.
Co se naučíte a co můžete ochutnat?
Ručně vyráběné čokoládové pralinky a bonbony, čokoládové lanýže, smetanovo-čokoládový francouzský pralinkový krém Ganache, čokoládové ozdoby na dorty a dezerty, temperovat čokoládu na mramorové desce, vyrábět bonbony bez forem nebo dekorovat čokoládu.
Co se naučíte a co můžete ochutnat?
Ručně vyráběné čokoládové pralinky a bonbony, čokoládové lanýže, smetanovo-čokoládový francouzský pralinkový krém Ganache, čokoládové ozdoby na dorty a dezerty, temperovat čokoládu na mramorové desce, vyrábět bonbony bez forem nebo dekorovat čokoládu.
Co: Kurz vaření – čokoláda a pralinky
Kdy: 12. května 2010 od 16 hodin
Kde: Ola Kala, Korunní ulici 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz