0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vytvořte si vlastní čokoládové pralinky

Vytvořte si vlastní čokoládové pralinky
sdílet:
12. 5. | Milujete čokoládu? Přijďte ochutnat čokolády z plantáží z různých koutů světa. Vyrobte si svoje vlastní pralinky plněné pravým francouzským šlehačkovo-čokoládovým krémem Ganache a odneste si vlastnoručně vyrobenou luxusní bonboniéru. 


Co se naučíte a co můžete ochutnat?

Ručně vyráběné čokoládové pralinky a bonbony, čokoládové lanýže, smetanovo-čokoládový francouzský pralinkový krém Ganache, čokoládové ozdoby na dorty a dezerty, temperovat čokoládu na mramorové desce, vyrábět bonbony bez forem nebo dekorovat čokoládu.
Co: Kurz vaření – čokoláda a pralinky
Kdy: 12. května 2010 od 16 hodin
Kde: Ola Kala, Korunní ulici 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit