0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyzkoušejte časopis Apetit zdarma!

Vyzkoušejte časopis Apetit zdarma!
sdílet:

Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a vášní pro jídlo. Nabízí originální recepty, seznamuje čtenáře s novinkami ze světa gastronomie a učí je, že jídlo nemusí být povinnost, ale krásné hobby a životní styl. Vysoká kvalita fotek zaručí, že už při pouhém pohledu na ně se čtenáři začnou sbíhat sliny. Žádný z receptů není do časopisu vkládán jen tak. Redakce je vybavena profesionální kuchyní, kde jsou recepty přiváděny k dokonalosti. Testujícími kuchaři se kromě redaktorek pravidelně stávají také vybraní čtenáři.

Nechte si zaslat zdarma ukázkové vydání tištěného APETITU na vaši adresu (Platí v ČR i SR):
(Zaslání ukázkového vydání APETITU na stejnou adresu je možné realizovat pouze 1x za půl roku)

[[nid:33141]]

 

Autor: janovsky

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit