Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vzpomínáme

Vzpomínáme
sdílet:
Sešli jsme se a s láskou a šlehačkou v ústech vzpomínali na časy, kdy byly tradiční zákusky dobré a k dostání v každé cukrárně.

Upečte si je doma! Kakaový dort Harlekýn, jemné žloutkové řezy, ovocné košíčky nebo rakvičky se šlehačkou - ty nejlepší kousky z cukrárny najdete v říjnovém vydání časopisu Apetit v rubrice Víkend - Dezerty.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...