0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vzpomínáme

Vzpomínáme
sdílet:
Sešli jsme se a s láskou a šlehačkou v ústech vzpomínali na časy, kdy byly tradiční zákusky dobré a k dostání v každé cukrárně.

Upečte si je doma! Kakaový dort Harlekýn, jemné žloutkové řezy, ovocné košíčky nebo rakvičky se šlehačkou - ty nejlepší kousky z cukrárny najdete v říjnovém vydání časopisu Apetit v rubrice Víkend - Dezerty.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit