0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Z pole i zahrady: kukuřice

Z pole i zahrady: kukuřice
sdílet:
Ochutnejte na sklonku léta zlaté klasy plné sladkých zrn.

Cukrová kukuřice se pěstuje jako lahůdková zelenina a je sladší variantou kukuřice seté. Tu najdete na polích, kde se pěstuje na zrno a na krmení dobytka. Obsahuje více škrobu.

Okusování uvařených či grilovaných klasů má svůj půvab, my vám ale nabízíme něco lepšího – recepty, které krásnou barvu a chuť kukuřice ještě vyzdvihnou. Pokud nemáte kukuřici čerstvou, nahradit ji můžete mraženou.

V zářijovém Apetitu najdete šest nových jídel se žlutými zrny kukuřice. Sestavit z nich můžete kompletní menu, od krémové polévky s paprikami až po dezert – sladkou grilovanou kukuřici s kokosem a skořicí.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit