Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Za Francií do Plzně!

Za Francií do Plzně!
sdílet:
15. 10. | Patříte mezi milovníky francouzské kuchyně? Vyrazte za ní do plzeňské restaurace Budino! Čeká tam na vás degustační menu složené z francouzských specialit a chybět samozřejmě nebude ani výborné francouzské víno.



Co: degustační menu
Kdy: 15.10. v 19:00
Kde: Budino Ristorante, Pallova 6, Plzeň
Za kolik: 1950,- / osoba
Info: www.budino.cz

Menu:
Terina s husími játry s želé z Monbazillacu
V páře dušená kambala s listovým špenátem a vinným sabayonem
Konfitované kachní stehno s bramborovou kaší
Burgundské hovězí pomalu dušené v červeném víně
Kávové créme brullée s marinovanou višní
Ovčí roquefort s pečenou hruškou

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...