0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Za Francií do Plzně!

Za Francií do Plzně!
sdílet:
15. 10. | Patříte mezi milovníky francouzské kuchyně? Vyrazte za ní do plzeňské restaurace Budino! Čeká tam na vás degustační menu složené z francouzských specialit a chybět samozřejmě nebude ani výborné francouzské víno.



Co: degustační menu
Kdy: 15.10. v 19:00
Kde: Budino Ristorante, Pallova 6, Plzeň
Za kolik: 1950,- / osoba
Info: www.budino.cz

Menu:
Terina s husími játry s želé z Monbazillacu
V páře dušená kambala s listovým špenátem a vinným sabayonem
Konfitované kachní stehno s bramborovou kaší
Burgundské hovězí pomalu dušené v červeném víně
Kávové créme brullée s marinovanou višní
Ovčí roquefort s pečenou hruškou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit