Začíná Grand Restaurant Festival: oslava jídla a umění šéfkuchařů

sdílet:
Hlavní gastronomická událost zimy Grand Restaurant Festival právě odstartovala. Počínaje dnešním dnem si až do 15. února můžete užívat výtečné lahůdky za skvělé ceny od 200 do 600 Kč.

Festival probíhá přímo ve vybraných TOP restauracích oceněných v publikaci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT 2011, které hostům nabídnou mistrovský kousek šéfkuchaře, nejlepší jídlo od maminky, regionální/národní specialitu nebo celé degustační menu. Součástí ochutnávky budou i Pilsner Urquell a Master. Letos se oslavy pro velký zájem rozšiřují i do mimopražských restaurací. Připojují se Brno, Karlovy Vary, Liberec, Nepomuk, Olomouc, Ostrava a Plzeň. Druhý ročník nese podtitul ‚Vzneste se do gastronomického nebe‘ a kromě nejlepších pokrmů nabízí i zážitek z interiéru, atmosféry a servisu festivalových restaurací.
 
Letošní Grand Restaurant Festival si pro vás v Praze připravil novinku v podobě ‚Mňam Busu‘. Za jediný den máte možnost ochutnat šest delikátních pokrmů, navštívit tři vybrané restaurace a setkat se osobně s nejlepšími šéfkuchaři, jako jsou Roman Paulus, Jiří Štift nebo Shahaf Shabtay. ‚Mňam Bus‘ vám umožní nerušeně degustovat v nejlepších restauracích této země za festivalové ceny. Celý zážitek trvá tři hodiny a můžete si vybrat ze dvou okruhů.
 
Zakupte si svoji festivalovou ochutnávku již dnes na www.grandrestaurantfestival.cz.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit