0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grand Restaurant Festival: oslava jídla a umění šéfkuchařů

spagety s morakymi plody
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Hlavní gastronomická událost zimy Grand Restaurant Festival právě odstartovala. Počínaje dnešním dnem si až do 15. února můžete užívat výtečné lahůdky za skvělé ceny od 200 do 600 Kč.

Festival probíhá přímo ve vybraných TOP restauracích oceněných v publikaci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT 2011, které hostům nabídnou mistrovský kousek šéfkuchaře, nejlepší jídlo od maminky, regionální/národní specialitu nebo celé degustační menu. Součástí ochutnávky budou i Pilsner Urquell a Master. Letos se oslavy pro velký zájem rozšiřují i do mimopražských restaurací. Připojují se Brno, Karlovy Vary, Liberec, Nepomuk, Olomouc, Ostrava a Plzeň. Druhý ročník nese podtitul ‚Vzneste se do gastronomického nebe‘ a kromě nejlepších pokrmů nabízí i zážitek z interiéru, atmosféry a servisu festivalových restaurací.
 
Letošní Grand Restaurant Festival si pro vás v Praze připravil novinku v podobě ‚Mňam Busu‘. Za jediný den máte možnost ochutnat šest delikátních pokrmů, navštívit tři vybrané restaurace a setkat se osobně s nejlepšími šéfkuchaři, jako jsou Roman Paulus, Jiří Štift nebo Shahaf Shabtay. ‚Mňam Bus‘ vám umožní nerušeně degustovat v nejlepších restauracích této země za festivalové ceny. Celý zážitek trvá tři hodiny a můžete si vybrat ze dvou okruhů.
 
Zakupte si svoji festivalovou ochutnávku již dnes na www.grandrestaurantfestival.cz.

Související články

Sváteční menu podle tří šéfkuchařů
  • Zajímavosti

Sváteční menu podle tří šéfkuchařů

V říjnovém Apetitu najdete recepty na tři skvostná menu, která sice nejsou pro uspěchané, ale když si na ně uděláte čas, stane se z vás mistr české kuchyně. Tomáš Reisinger představí českou kuchyni ovlivněnou Vídní, Jaroslav Sapík moravská...
Čeští šéfkuchaři obhájili michelinskou hvězdu
  • Zajímavosti

Čeští šéfkuchaři obhájili michelinskou hvězdu

Triumf českých restaurací, které v roce 2012 získaly po jedné michelinské hvězdě, se opakuje i letos. Pražské podniky La Degustation Bohême Bourgeoise a Alcron se opět objevily v michelinském průvodci mezi nejlepšími světovými restauracemi...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit