0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zajíc, králík, švestky

Zajíc, králík, švestky
sdílet:
O tom, že švestky nejsou dobré jen na koláče a povidla, se přesvědčíte v kurzu moderní gastronomie pod vedením šéfkuchaře Ladislava Douši. Naučte se pracovat s králičím a zaječím masem v netradičních, ale lahodných variacích.

Menu kurzu:

  • Paštiky, teriny i švestkové chutney
  • Nadívaný králičí hřbet, konfitovaný králík
  • Zaječí stehna načerno s perníkovými špeclemi
  • Povidlové taštičky
Co: Kurz vaření
Kdy: 16. září 2010 od 17.45
Kde: Café Restaurant ESPRIT, Praha 4
Za kolik: 2490 Kč
Info: www.holidayinn.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit