0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy vaření české klasiky

Základy vaření české klasiky
sdílet:
13.3. | Chcete se naučit nebo zdokonalit ve vaření českých jídel? Vyrazte do školy vaření. Čeká vás studium kuřecího a hovězího vývaru, bramborové polévky, koprové omáčky, guláše, králíka, houskových knedlíků a lívanců.
Co: základy vaření – česká kuchyně I.
Kdy: 13. března 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč