Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy vaření české klasiky

Základy vaření české klasiky
sdílet:
13.3. | Chcete se naučit nebo zdokonalit ve vaření českých jídel? Vyrazte do školy vaření. Čeká vás studium kuřecího a hovězího vývaru, bramborové polévky, koprové omáčky, guláše, králíka, houskových knedlíků a lívanců.

Co: základy vaření – česká kuchyně I.
Kdy: 13. března 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč