Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy vaření české klasiky

Základy vaření české klasiky
sdílet:
13.3. | Chcete se naučit nebo zdokonalit ve vaření českých jídel? Vyrazte do školy vaření. Čeká vás studium kuřecího a hovězího vývaru, bramborové polévky, koprové omáčky, guláše, králíka, houskových knedlíků a lívanců.

Co: základy vaření – česká kuchyně I.
Kdy: 13. března 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...