Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Známe TOP 10 restaurací, kam se vyplatí zajít na večeři

steak a příloha
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Dnes vychází publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011. Najdete v ní rovnou stovku těch nejlepších českých restaurací, jak je vidí nezávislí hodnotitelé. Nejlepším gastronomickým podnikem se stala pražská restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která nepřekvapila a obhájila prvenství z minulého roku.

Průvodce restauracemi

Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT je nezávislý průvodce českými restauracemi, které vás osloví nejen skvělým jídlem, ale také zajímavým interiérem a příjemnou obsluhou. Výsledky jednotlivých kategorií tvoří dobrovolní hodnotitelé, kteří v utajení a na vlastní náklady navštěvují vybrané restaurace a hodnotí je z několika pohledů: posuzují kvalitu nabízeného jídla, úroveň obsluhy a vzhled interiéru a známkují je jako ve škole od 1 do 5. Podle jejich průměrného hodnocení se pak sestavuje žebříček stovky nejlepších českých restaurací, které jsou představeny v tištěném průvodci Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT.

Desítka nejlepších

Nejvýše se v hodnocení umístily ty podniky, které získaly nejlepší známky ve všech třech kategoriích (jídlo, obsluha, interiér). Letošní TOP 10 kralují pražské podniky. Nejlepší českou restaurací je podle gastronomických odborníků i amatérských hodnotitelů pražská La Degustation Bohême Bourgeoise. Tu i zbývajících devět podniků z nejlepší desítky vám na Apetitonline.cz postupně představíme.

TOP 10 českých restaurací podle publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011:

  1. La Degustation Bohême Bourgeoise
  2. Terasa U Zlaté studně
  3. Four Seasons Hotel, Allegro
  4. Koishi fish & sushi
  5. Le Terroir
  6. V Polích
  7. Radisson Blu Hotel, Alcron
  8. The Monastery (hotel The Augustine)
  9. V Zátiší
  10. Piano Nobile (Chateau Mcely)
Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín