Zvěřinové speciality

Zvěřinové speciality
sdílet:
25.-27.2.| Máte chuť na daňka nebo kance? Až do soboty máte možnost si užít zvěřinové hody v restauraci Oliva na Praze 2.
Co: zvěřinové speciality
Kdy: 25.2.-27.2.2010
Kde: Oliva restaurant, Plavecká 4, Praha 2 
Info: www.olivarestaurant.cz

Menu:

Masová zvěřinová terina s piniemi, shi také houbami a slaninkou pancetta, deglazovaná redukcí z červeného vína 195,-

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami 195,-

Kančí ragů s houbami a španělským chorizo podávané s domácími „spatzle“ 405,-

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou 465,-

Kachní prsíčka na švestkách podávaná s domácími bramborovými knedlíčky 435,-
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit