0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové speciality

Zvěřinové speciality
sdílet:
25.-27.2.| Máte chuť na daňka nebo kance? Až do soboty máte možnost si užít zvěřinové hody v restauraci Oliva na Praze 2.
Co: zvěřinové speciality
Kdy: 25.2.-27.2.2010
Kde: Oliva restaurant, Plavecká 4, Praha 2 
Info: www.olivarestaurant.cz

Menu:

Masová zvěřinová terina s piniemi, shi také houbami a slaninkou pancetta, deglazovaná redukcí z červeného vína 195,-

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami 195,-

Kančí ragů s houbami a španělským chorizo podávané s domácími „spatzle“ 405,-

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou 465,-

Kachní prsíčka na švestkách podávaná s domácími bramborovými knedlíčky 435,-
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit