0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové speciality v Oliva cafe-restaurantu

Zvěřinové speciality v Oliva cafe-restaurantu
sdílet:
3.-5.12.| Ochutnat zvěřinové speciality můžete v prvním prosincovém týdnu v restaurantu Oliva. Od čtvrtka do soboty bude připraveno speciální zvěřinové menu, které nabídne zvěřinovou paštiku, kančí ragú nebo steak z daňka. Nabídku doplní velký výběr domácích i zahraničních vín, která chuť zvěřiny dokonale podtrhnou.


Co: zvěřinové menu
Kdy: 3.-5.12. 2009
Kde: Oliva cafe-restaurant, Plavecká 4, Praha 2
Info: www.olivarestaurant.cz
Menu:

Zvěřinová paštika s piniemi, shi houbami a pancettou, deglazovaná s redukcí z červeného vína podávaná s malým salátkem

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami

Kančí ragout s houbami a španělským chorizo podávané s domácími bramborovými knedlíčky

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč