0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové speciality v Oliva cafe-restaurantu

Zvěřinové speciality v Oliva cafe-restaurantu
sdílet:
3.-5.12.| Ochutnat zvěřinové speciality můžete v prvním prosincovém týdnu v restaurantu Oliva. Od čtvrtka do soboty bude připraveno speciální zvěřinové menu, které nabídne zvěřinovou paštiku, kančí ragú nebo steak z daňka. Nabídku doplní velký výběr domácích i zahraničních vín, která chuť zvěřiny dokonale podtrhnou.


Co: zvěřinové menu
Kdy: 3.-5.12. 2009
Kde: Oliva cafe-restaurant, Plavecká 4, Praha 2
Info: www.olivarestaurant.cz
Menu:

Zvěřinová paštika s piniemi, shi houbami a pancettou, deglazovaná s redukcí z červeného vína podávaná s malým salátkem

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami

Kančí ragout s houbami a španělským chorizo podávané s domácími bramborovými knedlíčky

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit