3.-5.12.| Ochutnat zvěřinové speciality můžete v prvním prosincovém týdnu v restaurantu Oliva. Od čtvrtka do soboty bude připraveno speciální zvěřinové menu, které nabídne zvěřinovou paštiku, kančí ragú nebo steak z daňka. Nabídku doplní velký výběr domácích i zahraničních vín, která chuť zvěřiny dokonale podtrhnou.
Co: zvěřinové menu
Kdy: 3.-5.12. 2009
Kde: Oliva cafe-restaurant, Plavecká 4, Praha 2
Info: www.olivarestaurant.cz
Menu:
Zvěřinová paštika s piniemi, shi houbami a pancettou, deglazovaná s redukcí z červeného vína podávaná s malým salátkem
Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami
Kančí ragout s houbami a španělským chorizo podávané s domácími bramborovými knedlíčky
Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou