Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jablko a biojablko - kde je rozdíl?

Jablko a biojablko - kde je rozdíl?

Mnoho lidí se ptá, kde se najednou vzala celá ta velkolepá bio myšlenka, ta diktatura zdravé výživy, která radí kupovat si raději scvrklá jablka, v nichž červ znamená potvrzení, že jsou opravdu bez chemických přísad, než krásná jablíčka k nakousnutí se slupkou napnutou a červeně probarvenou, které se na vás z regálu supermarketu jen smějí?
15. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Související

Jaké jsou nejznámější odrůdy jablek a k čemu se hodí v kuchyni?

Jablka patří k jednomu z nejrozšířenějších ovocných druhů. Pěstují se po celém světě a odrůd existuje více než dvacet...
REKLAMA

Přidat komentář