Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dokonale vyklopená bábovka. Jak toho dosáhnout?

AD
Tvarohová bábovka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bábovka už voní z trouby a vy se děsíte, v jakém stavu se ji podaří vyklopit? Zůstávají Vám při vyklopení kousky těsta přilepené na vnitřní straně? Není bábovka rovnoměrně propečená?

Není potřeba se trápit s Vaší starou formou na bábovku. Pořiďte si v internetovém obchodě Kulina.cz novou špičkovou formu ze série LA FORME Plus německé tradiční značky Kaiser a každá bábovka bude naprosto perfektní!


KaiserZnačka Kaiser je už 90 let světovým lídrem ve výrobě forem a plechů na pečení. Všechny formy jsou vyráběny přímo v Německu a podléhají mimořádně přísným dohledem nad výrobním procesem. Použité materiály jsou pečlivě vybrány pro své vynikající vlastnosti na pečení, mimořádná pozornost je také věnována tomu, aby byly zdravotně zcela nezávadné. O vysokém standardu výroby svědčí i to, že značka KAISER je součástí prestižního německého koncernu WMF.

A v čem spočívá kouzlo forem ze série LA FORME Plus? Je to nepřilnavý keramický povrch KAIRAMIC®. Jeho excelentní nepřilnavé vlastnosti i za velmi vysokých teplot jsou zárukou, že se těsto nepřilepí ani v okrajích bábovky. Díky špičkovým materiálům a zpracování poskytuje firma KAISER na všechny formy ze série LA FORME Plus dokonce 10 let záruku!

KolacAle LA FORME Plus nejsou jenom bábovky. Se stejným povrchem KAIRAMIC® jsou v nabídce také rozkládací formy, které díky speciálním vybrání ve spodním dílu složíte během okamžiku. V sortimentu najdete také formy na korpusy, čtverhranné formy, formy na hřbet a další.

Když už jsme ale zmínili mateřský koncern WMF, nemůžeme přehlédnout jejich mimořádnou nabídku kompletního vybavení pro vaření a stolování v prémiové kvalitě. Internetový obchod Kulina.cz zastupuje značku WMF na Českém internetu exkluzivně, proto zde najdete kompletní sortiment - tedy téměř 2500 výrobků.

A čím se značka WMF tak proslavila po celém světě? Je to zejména mimořádná symbióza mezi špičkovým designem, hodnotnými materiály a perfektním zpracováním. Výrobky pro vaření a stolování od WMF se pravidelně umisťují na předních místech jak nezávislých testů kvality, tak také v mnoha mezinárodních designérských soutěží.

VitalisA co je aktuálně nového sortimentu WMF na Kulina.cz? Rozhodně nepřehlédněte Aroma parní pekáč Vitalis. Díky němu připravíte v páře jídlo nejenom vynikající chuti a aroma, ale také jídlo velmi zdravé, plné živin a minerálů. Díky zabudovanému teploměru ve skleněné poklici máte vždy přehled, v jakém stavu se připravovaný pokrm zrovna nachází.

Ale WMF je mnohem více. Špičkové nože včetně exkluzivní série DAMASTEEL z damascénské oceli s charakteristickým vzorem na čepeli. Nebo velký sortiment mlýnků na koření, dřevěných, kovových i plastových různých barev a provedení. Na keramický mlecí mechanismus poskytuje WMF záruku 10 let!

PriboryStejná pozornost jako vaření je věnována také stolování. 30 kolekcí špičkových nerezových příborů mluví za vše. Pro milovníky luxusu pak má WMF kolekce postříbřených a celostříbrných příborů. Tyto klenoty mezi příbory se dodávají v dřevěné kazetě se speciální výplní Silver Protect, která dlouhodobě chrání stříbrné příbory před vlivem vzdušné oxidace.

RevolInternetový obchod Kulina.cz nabízí kromě značek Kaiser a WMF dalších 10 značek pro vaření a stolování. Všechny představují absolutní špičku ve svém oboru. Ať zabrousíte do litinového nádobí STAUB, zapékacího porcelánu REVOL nebo exkluzivních sklenic na víno RIEDEL, můžete si být jisti, že všechny tyto výrobky představují skutečnou hodnotu do vaší kuchyně či k vašemu jídelnímu stolu.

Skryt pre seznam
Autor: Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč