Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Centrum Prahy hlásí novou restauraci

Centrum Prahy hlásí novou restauraci

Jak vypadá moderní česká kuchyně pod taktovkou šéfkuchaře Vladimíra Nádherného, můžete ochutnat v nové restauraci Benada. Ta zajišťuje gastronomické zázemí nejen pro hosty nového čtyřhvězdičkového hotelu Clarion na Tylově náměstí v Praze.
13. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Restaurace sází na českou kuchyni, ovšem v moderní odlehčené formě. Otevřena je od 6.30 a nabízí snídaně i pro ty, kdo nejsou v hotelu ubytováni.

Polední menu se podává od 12 do 15 hodin a cena oběda začíná na 100 korunách. Zejména k večeřím můžete vybírat především z moravských a českých vín, ale v nabídce jsou i vína zahraniční. V letním období je možné využít i restaurační zahrádky.


Výběr z menu:

Salát z hlávkového zelí s růžovým chilli olejem, s grilovanou vepřovou panenkou a černými houbami, 130 Kč

Grilovaný filet ze sivena s čočkou beluga a karamelovými cherry rajčaty, 280 Kč

Pečená kachna s červeným a bílým zelím a variací domácích knedlíků, 170 Kč

Grilovaná vepřová panenka na perkeltu z hlívy ústřičné s bramborovými noky, 210 Kč



REKLAMA

Přidat komentář