Co najdete v květnovém vydání?
Učíme se od mistra
Riccardo Lucque vás detailně seznámí s přípravou pravých italských gnocchi s omáčkou s plody moře.
Pánská jízda
Žádné rychlovky pro slaměné vdovce! Tři fajnšmekři vám předvedou, co dokážou muži v kuchyni. Jejich nadívaná kachna se špekovými knedlíky vás dostane.
Škola vaření
Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši.
Slavnostní dorty
Jedno těsto – tři variace. Ke kávě na neděli, dětem k narozeninách i kamarádce na svatbu.
Dále v čísle: Gastronomický výlet do Vídně, test plnotučných a kremžských hořčic, recept na voňavé chleby bez kynutí a test kuchařky Vaří šéfkuchaři.
Učíme se od mistra
Riccardo Lucque vás detailně seznámí s přípravou pravých italských gnocchi s omáčkou s plody moře.
Pánská jízda
Žádné rychlovky pro slaměné vdovce! Tři fajnšmekři vám předvedou, co dokážou muži v kuchyni. Jejich nadívaná kachna se špekovými knedlíky vás dostane.
Škola vaření
Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši.
Slavnostní dorty
Jedno těsto – tři variace. Ke kávě na neděli, dětem k narozeninách i kamarádce na svatbu.
Dále v čísle: Gastronomický výlet do Vídně, test plnotučných a kremžských hořčic, recept na voňavé chleby bez kynutí a test kuchařky Vaří šéfkuchaři.
Přidat komentář