Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prvních šest výrobků jižních Čech má značku Regionální potravina

Hrušky
ZDROJ: Pixabay / Pixabay
sdílet:

Prvních šest výrobků získalo značku Regionální potravina Jihočeského kraje. Značku vytvořilo Ministerstvo zemědělství.

Značka garantovat kvalitu oceněných specialit regionálního původu. Následovat budou výrobky z dalších krajů.

Kdo přesvědčil porotce

Regionální potravinou se pyšní sýr Zlatá niva z Madety, Boubín – žitno-pšeničný chléb Vladimíra Caise, Mauzů myslivecká paštika firmy Mauz – výroba, Lhenická ovocná šťáva jablko-jahoda Karla Gregory, červené kysané zelí Zemědělského podniku Malše a uzený kapr Blatenské ryby.

Vítěz smí užívat značku čtyři roky. Celkem se přihlásilo 154 specialit od 45 výrobců. 

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč