Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Prvních šest výrobků jižních Čech má značku Regionální potravina

Prvních šest výrobků jižních Čech má značku Regionální potravina

Prvních šest výrobků získalo značku Regionální potravina Jihočeského kraje. Značku vytvořilo Ministerstvo zemědělství.
23. 7. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Značka garantovat kvalitu oceněných specialit regionálního původu. Následovat budou výrobky z dalších krajů.

Kdo přesvědčil porotce



Regionální potravinou se pyšní sýr Zlatá niva z Madety, Boubín – žitno-pšeničný chléb Vladimíra Caise, Mauzů myslivecká paštika firmy Mauz – výroba, Lhenická ovocná šťáva jablko-jahoda Karla Gregory, červené kysané zelí Zemědělského podniku Malše a uzený kapr Blatenské ryby.

Vítěz smí užívat značku čtyři roky. Celkem se přihlásilo 154 specialit od 45 výrobců. 

REKLAMA

Přidat komentář